Matematik

Kan nogen være rigtige venlige at udpege min fejl?

22. maj 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

(+5)+(y-7)=-73+49-25 = -49(+5)+(y-7)=-73+49-25 = -49

(x+5)^2(y-7)^2=-73+49-25= -49 ? 


Svar #1
22. maj 2018 af Mathian

centrum (-5,7) radius??? Kan ikke helt forene det med mit resultat, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2018 af SådanDa

Prøv med +25 i stedet for -25.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2018 af PeterValberg

x^2+y^2+10x-14y+73=0
x^2+10x+y^2-14y=-73
x^2+10x+25+y^2-14y+49=-73+25+49
(x+5)^2+(y-7)^2=1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
22. maj 2018 af Mathian

mange tak ! 


Skriv et svar til: Kan nogen være rigtige venlige at udpege min fejl?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.