Matematik

Løsning af ligning

27. maj 2018 af Bimse222 - Niveau: A-niveau

Hejsa hvordan skal denne ligning løses? 

(x-1)(x^2-4)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2018 af Mathias7878

Løsningerne til ligningen findes ved

  \small x-1 = 0

eller

  \small x^2-4 = 0

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2018 af peter lind

Brug nulreglen. Hvis produktet af to faktorer er 0 er mindst en af faktorerne 0


Svar #3
28. maj 2018 af Bimse222

Arh okay tak


Skriv et svar til: Løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.