Matematik

modeller

28. maj 2018 af 12345hey (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, nogle der ved hvordan man løser følgende matematik-opgave på maple?

Jeg har lavet opgave a) og har fået den til 2.5 timer, men ved ikke om det er rigtigt.

Dog har jeg svært ved at løse opgave b) på maple.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2018 af mathon

          \small c{\, }'(x)=\frac{\left (12500-5000x \right )\left ( 150+7.8^x \right )-\left ( 12500x-2500x^2 \right )\cdot (\ln(7.8)\cdot 7.8^x)}{\left ( 150+7.8^x \right )^2}


Svar #3
28. maj 2018 af 12345hey (Slettet)

Hvad skal jeg efterfølgende for at bestemme hvor lang tid glukosekoncentrationen i personens plasma ligger over 130 mg/dl ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2018 af ringstedLC

Løs ligningen: c(x) > 130


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2018 af StoreNord

#0    2,5 er ikke rigtigt. Du har vist glemt noget i nævneren.


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. maj 2018 af mathon

          solve(2500x(5-x)=40(150+7.8^x),x) |  x>0 and x<7

                 \small 0.55<x<2.67


Svar #7
29. maj 2018 af 12345hey (Slettet)

Men hvordan ville man skrive det på maple? :) Jeg har differentieret funktionen, men jeg ved ikke hvordan jeg løser resten


Skriv et svar til: modeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.