Fysik

energi

29. maj 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Du skal fortælle om, hvorledes man kan måle på omdannelsen mellem kinetisk og potentiel energi. 

hvordan gøre jeg det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2018 af kuntz15 (Slettet)

Etryk + Epotentiel + EKinetisk = konstant

Det vil sige at energi ikke kan opstå af intet eller forsvinde, men vil skifte form og plads.
Epotentiel = m * g * h [Joule]
Ekinetisk = ½ * m * v2 [Joule]

Håber det hjælper på dit spørgsmål 


Skriv et svar til: energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.