Matematik

periodske funktion

03. juni 2018 af Nanna34 - Niveau: C-niveau

nogen kan hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2018 af Eksperimentalfysikeren

Du ved forhåbentlig, at sinus er periodisk med perioden 2π. Du kan derfor finde perioden ved at sætte argumentet til 2π og til 0 og regne de to tilhørende værdier af t ud. Forskellen er perioden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2018 af mathon

a)
             \small f(t+t_o )=3\cdot \sin(\tfrac{\pi }{2}\cdot \left (t+ t_o \right ))+5=3\cdot \sin(\tfrac{\pi }{2}\cdot t+ \tfrac{\pi }{2}\cdot t_o )+5       \small \textup{t}_o\textup{ er perioden.}
    \small \textup{hvor }t_o\cdot \tfrac{\pi }{2}=2\pi

             \small t_o=4

             \small f(t+n\cdot 4 )=3\cdot \sin\left(\tfrac{\pi }{2}\cdot t \right)+5\; \; \; \; \; n\in\mathbb{Z}


Skriv et svar til: periodske funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.