Fysik

Enhed u - Hvad hedder den?

09. juni 2018 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Er der nogle, der ved, hvordan en enhed u staves? det er ift. massedefekt, men jeg har glemt hvordan man siger denne enhed. 

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2018 af mathon

unit = atommasseenheden (amu) nu forkortet endnu mere til u

\small 1 u = \frac{1}{\{N_A\}}\; g= \frac{10^{-3}}{\{N_A\}}\; kg=1.66054\cdot 10^{-27}\; kg


Skriv et svar til: Enhed u - Hvad hedder den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.