Matematik

Gange ind i parenteserne:

19. august 2018 af Mia1p (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej er der nogen der kan hjælpe mig med den her opgaven? Jeg har prøvet selv men kan ikke løse dem rigtige.
Håber der nogen der vil gerne hjælpe mig.

Gange ind i parenteserne:

-3(x-y) =
x(2-6)=
(3-x)*2=
2(6-y)=
3a(6-a)=
3(2-a)*2=

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2018 af StoreNord

Du skal gange hvert led i parentesen med tallet udefra.
-3*x        er   -3x
-3*-y       er   3y


Svar #2
19. august 2018 af Mia1p (Slettet)

Kan du vise mig det her?

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2018 af StoreNord

-3(x-y) = -3x + 3y


Svar #4
19. august 2018 af Mia1p (Slettet)

Hvad med den anden er den så, x(2-6)= x2-6

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. august 2018 af StoreNord

x(2-6) = 2x - 6x = -4x            Du kunne dog også have udregnet parentesen først.


Svar #6
19. august 2018 af Mia1p (Slettet)

Jeg forstår det ikke hvordan du gøre det. Vil du ikke regne alle de her for mig.

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. august 2018 af guuoo2 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. august 2018 af StoreNord

x(2-6)             hvert led i parentesen (inclusiv fortegn) skal ganges med x


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. august 2018 af StoreNord

Hvis vi regner det hele for dig, tror din lærer, at han/hun ikke behøver at bekymre sig om dig.


Skriv et svar til: Gange ind i parenteserne:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.