Matematik

Beregn kontigent

20. august 2018 af Sissel3107 - Niveau: 7. klasse

Hejsa

Jeg har en opgave i min multibog, som lyder følgende:

Jens går til basket, han betaler 1500 kr. for at spille en hel sæson i klubben. Klubben har valgt at næste år stiger kontigent med 15 %. 

Håber i vil hjælpe mig med at løse denne opgave da jeg virkelig har svært ved matematik og er pisse dårlig til sådan noget her.

Kh en der ikke kan finde ud af matematik


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2018 af mathon

Næste års kontingent:
                                          \small \left (1500\; kr \right )\cdot 1.15


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2018 af ringstedLC

Kom med dit eget bud på hvordan det udregnes.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2018 af mathon

eller
             \small \small \begin{array} {lccccl} \textup{Kontingent}&& &=&\textup{kr}&1500\\ \textup{Stigning}&\left (1500\; kr \right )\cdot \tfrac{15}{100}&&=&\textup{kr}&\;\; 225\\ \textup{Nykontingent}&&&=&\textup{kr}&1725 \end{array}


Skriv et svar til: Beregn kontigent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.