Matematik

Hvordan kan jeg aflæse g(t) = k * sin(mt-(π/2))

17. september 2018 af Alpha3460 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg i tvivl om hvordan jeg kan aflæse m på denne graf? Er m vinkelfrekvensen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2018 af mathon

\small \textup{Du kan ikke afl\ae se \textbf{m} direkte.}

              \small T=\frac{\pi }{4}

              \small m=\frac{2\pi }{T}=\frac{2\pi }{\frac{\pi }{8}\: s}=16\; s^{-1}=16\; Hz


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2018 af mathon

korrektion af tastefejl:

\small \textup{Du kan ikke afl\ae se \textbf{m} direkte.}

              \small T=\frac{\pi }{4}

              \small \small m=\frac{2\pi }{T}=\frac{2\pi }{\frac{\pi }{4}\: s}=8\; s^{-1}=8\; Hz


Skriv et svar til: Hvordan kan jeg aflæse g(t) = k * sin(mt-(π/2))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.