Matematik

bestem forskriften for en linær funktion med hældning -1 , hvor grafen går gennen punktet (-3,4).

19. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet) - Niveau: C-niveau

er det ikke f(x)-1x+4


Svar #1
19. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet)

bestem forskriften for en linær funktion med hældning -1 , hvor grafen går gennen punktet (-3,4).

Svar #2
19. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet)

er det ikke f(x)-1x+4


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. september 2018 af mathon

                           f(x)=-x+1


Svar #4
19. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet)

kan du ikke sige hvordan du gør


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. september 2018 af mathon

\small \textup{Du har:}
                            y=-x+b            \small \textup{gennem (-3,4)}

                            4=-(-3)+b

                            4=3+b

                            b=4-3=1

                            y=-x+1


Skriv et svar til: bestem forskriften for en linær funktion med hældning -1 , hvor grafen går gennen punktet (-3,4).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.