Matematik

Hjælp, er virkelig i tvivl

24. september 2018 af steenrasmussen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg er midt i en stor opgave, og har løst stortset alt, bortset fra disse to opgaver, er fuldstændig blank på dem, nogle som kan hjælpe mig ASAP, skal aflevere inden kl. 08:00 imorgen (tirsdag d. 25/9-18).

På forhånd mange tak!

Øvelse 132

Et forsøg gentages 20 gange og sandsynligheden for succes er 
3/4.
Lad X betegne antallet af sucesser ved 20 gentagelser.

Bestem:
a) 
P(x <= 1);

b) 
P(x < 3);
c) 
P(>=14);
d) 
P(>17);
e) 
P(<=x<=12);
f) 
P(10 < x and x <= 12);

g) 
P(11 < x and x < 15);

Øvelse 133
En symmetrisk terning kastes 10 gange. 
Bestem sandsynlighederne for følgende hændelser, idet du i hvert tilfælde angiver antalparameteren 
n, succeshændelsen og sandsynlighedsparameteren 
p.

a) Man får præcis fire femmere.
b) Man får ingen seksere.
c) Man får et øjental, der højst er 2, præcis seks gange. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2018 af peter lind

132) Det er en binomialfordeling med n=20. p=0,75

133)

a og b. Det er en binomialfordeling med n = 10, p=1/6

c) Det er en binomialfordeling med n=10 , p=1/3


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

#0

Hej.

Jeg er midt i en stor opgave, og har løst stortset alt, bortset fra disse to opgaver, er fuldstændig blank på dem, nogle som kan hjælpe mig ASAP, skal aflevere inden kl. 08:00 imorgen (tirsdag d. 25/9-18).

På forhånd mange tak!

Øvelse 132

Et forsøg gentages 20 gange og sandsynligheden for succes er 
3/4.
Lad X betegne antallet af sucesser ved 20 gentagelser.

Bestem:
a) 
P(x <= 1);

b) 
P(x < 3);
c) 
P(>=14);
d) 
P(>17);
e) 
P(<=x<=12);
f) 
P(10 < x and x <= 12);

g) 
P(11 < x and x < 15);

Øvelse 133
En symmetrisk terning kastes 10 gange. 
Bestem sandsynlighederne for følgende hændelser, idet du i hvert tilfælde angiver antalparameteren 
n, succeshændelsen og sandsynlighedsparameteren 
p.

a) Man får præcis fire femmere.
b) Man får ingen seksere.
c) Man får et øjental, der højst er 2, præcis seks gange. 

Overvej evt. at være tidligere på den en anden gang.


Skriv et svar til: Hjælp, er virkelig i tvivl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.