Fysik

Brug for hjælp til mit blæk

26. september 2018 af CMBK123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Under en forsigtig acceleration yder elektromotoren en konstant mekanisk effekt på 9,0 kW. Motoren har en virkningsgrad på 85 %.

c)  Find strømstyrken som batteriet skal levere under denne belastning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2018 af Eksperimentalfysikeren

Vi kan ikke se målingerne.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. september 2018 af mathon

\textup{motoreffekt:}
                       \left ( 9.0\; kW \right )\cdot \left ( 0.85 \right )^{-1}=10.588\; kW

                        U\cdot I=10588.23\; W

                        I=\frac{10588.23\; V\cdot A}{U}


Svar #3
26. september 2018 af CMBK123 (Slettet)

her er målingerne


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2018 af Eksperimentalfysikeren

I regnearket har du et koordinatsystem med en ret linie.

I C-kollonnen udregner du udtrykket i #2 for de strømstyrker, du har i A, og afbilder resultatet i samme koordinatsystem. Aflæs strømstyrken for skæringspunktet mellem de to kurver.


Skriv et svar til: Brug for hjælp til mit blæk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.