Matematik

Hvad gør man?

30. september 2018 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: B-niveau

lim x→∞(7+e^-x)=

  limx→∞(5⋅1,7^x−e^x+8/3^x)=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2018 af janhaa

first: lim to infty => expression to 7

second: lim to infty => expressin tp infty


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2018 af StoreNord

Når x går imod ∞, går -x mod -∞. Og så går e-funktionen mod 0. Så lim x = 7


Svar #3
30. september 2018 af Hjælpmig1233 (Slettet)

  limx→∞(5⋅1,7^x−e^x+8/3^x)=? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2018 af janhaa

#3

  limx→∞(5⋅1,7^x−e^x+8/3^x)=? 

  lim to infty (5*1.7^x−e^x+(8/3)^x) = - infty


Svar #5
01. oktober 2018 af Hjælpmig1233 (Slettet)

Hvad mener du med det?


Skriv et svar til: Hvad gør man?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.