Matematik

løs f(x)=6 vha. grafen

04. oktober 2018 af volkanyilmaz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave C) løs f(x)=6 vha. grafen

Kan jeg ikke finde ud af...


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2018 af PeterValberg

Tegn en vandret linje gennem y = 6 og lodrette linjer
gennem den vandrette linjes skæringspunkter med grafen for f

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Skriv et svar til: løs f(x)=6 vha. grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.