Matematik

Hjælp jeg kan ikke forstå min lærer

10. oktober 2018 af Moonlightgirl (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg kan bare ikke fatte det her, så jeg håber at i vil folare mig dette.

Her er et link, men husk at kopier det.

https://notebook.gyldendal.dk/notebook.aspx?userID=stel0569&productID=8762504943&pageID=%7BF5A999E7-4DD0-4A2E-85B8-2761F144DDD0%7D&placementInfo=&predefinedNoteID=1843913&redirect=false&timeStamp=1539161157&secret=F43CBD70AEABFFDB76561A9C52153915&mode=default#&noteID=3482141

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2018 af mathon

Summen vandret, lodret og diagonalt skal være ens.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2018 af mathon

                                         \small \begin{array} {|c|c|c|} \hline {\color{Red} \frac{4}{5}}&{\color{Red} \frac{3}{10}}&\frac{2}{5}\\ \hline {\color{Red} \frac{1}{10}}&\frac{1}{2}&{\color{Red} \frac{9}{10}}\\ \hline \frac{3}{5}&{\color{Red} \frac{7}{10}}&\frac{1}{5}\\ \hline \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2018 af PeterValberg

Jeg citerer lige betingelserne for at anvende dette forum:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp jeg kan ikke forstå min lærer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.