Kemi

O

17. oktober 2018 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

Hvis der er en opløsning der indholder 0,1 CH3COOH ig 0,1 M CH3COO-. Eddikesyre har en pka-værdi på 4,75 hvordan kan jeg finde opløsnings pH


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2018 af mathon

            \small pH=pk_a+\log\left ( \frac{c_b}{c_a} \right )

            \small \small \small pH=4.75+\log\left ( \frac{c_b}{c_a} \right )


Svar #2
17. oktober 2018 af hellokitty3

er det så 4,75+log(0,1/0,1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2018 af mathon

    Ja.


Svar #4
17. oktober 2018 af hellokitty3

okay, tak :)


Skriv et svar til: O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.