Fysik

euler i formel?

18. oktober 2018 af NielsThoegersen - Niveau: B-niveau

Svækkelsesloven lyder: I(x)=I_{0}*e^{-\mu*x}

Jeg ved at den naturlige logaritme ved a^x=e^{log(a)*x} indgår i svækkelsesloven, men hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2018 af mathon

Der er nu
                         \small a^x=e^{x\cdot \ln(a)}

                         \small I(x)=I_0\cdot a^x\qquad a=e^{-\mu }


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2018 af mathon


Svar #3
18. oktober 2018 af NielsThoegersen

Men e^{-\mu^{x}} er da ikke det samme som e^{-\mu*x}?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2018 af mathon

            \small e^{-\mu x}=\left (e^{-\mu } \right ) ^x=a^x


Skriv et svar til: euler i formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.