Matematik

Rumfang af en iskerne på 3000 m og radius på 5 cm?

21. oktober 2018 af ptærter (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Har lavet 7.1... vidste ikke om den information ville være vigtig for næste opgave men eh.

Hvordan beregner man rumfanget ud fra det?
Det er nok en super nem løsning jeg bare har glemt...


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. oktober 2018 af mathon

                            \small \begin{array} {llrcllrcll} 7.1&\textup{endefladeareal:}&A&=&\pi \cdot \left ( 0.05\; \textup{m} \right )^2\\\\ 7.2&\textup{rumfang:}&V&=&\left ( 3000\; \textup{m} \right )\cdot A & \end{array}


Skriv et svar til: Rumfang af en iskerne på 3000 m og radius på 5 cm?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.