Matematik

Cirklens diameter

23. oktober 2018 af Emil010901 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Arealet af en cirkel og et kvadrat skal hver være 600 cm2. Bestem kvadratets sidekant og cirklens diameter.

Har brug for lidt hjælp tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2018 af peter lind

Arealet = π*r2


Svar #2
23. oktober 2018 af Emil010901 (Slettet)

Tak tak tak


Svar #3
23. oktober 2018 af Emil010901 (Slettet)

Hvordan regner jeg sidekanten ud og cirklens diameter?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2018 af AMelev

Kvadrat : Areal = s2, hvor s er sidelængden.
Cirkel: Areal = π*r2

Løs ligningerne Areal = 600 i de to tilfælde mht. hhv. r og s.


Skriv et svar til: Cirklens diameter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.