Matematik

løs ligninger

27. oktober 2018 af Taia1310 - Niveau: C-niveau

nogle der kan fortælle om denne ligning er rigtigt løst? 

ligning: 4x + 2 = 2 x - 10

4x + 2x = x 

6x = 12

x= 12 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2018 af StoreNord

4*12 + 2 = 2*12 - 10      ⇒    50 = 14                  Nej, det er den ikke.

4x + 2 = 2 x - 10
Træk 2x fra på begge sider.
Træk 2 fra på begge sider.


Svar #2
27. oktober 2018 af Taia1310

Det skal skrives på den måde du har skrevet men det giver stadig 12 eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2018 af StoreNord

På den måde som jeg har skrevet, blir det  2x= -12


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2018 af ringstedLC

Bliv i din tråd...

Eller endnu bedre: Et spørgsmål pr. tråd.


Skriv et svar til: løs ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.