Matematik

Hvordan tegner jeg det på et stykke papir

13. november 2018 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp, tak på forhånd


Svar #1
13. november 2018 af hannah9 (Slettet)

her

Vedhæftet fil:tegn funktion.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2018 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2018 af Soeffi

#0. Dette er lavet i Excel. Du skal selv vælge f(x) for x = 3 og x = 7, så de bliver minimum henholdsvis maksimum.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2018 af AMelev

Udfyld sidste del af monotonilinjen med voks, aft., lok. max, lok. min og evt. vandret vendetangent.

Afsæt punkterne (0,5) og (10,-1). Du behøver ikke stoppe funktionen, men forløbet (voks/aft) skal fortsætte udenfor, da der kun er to nulpunkter for f '.
Følg så monotonianvisningerne og tegn grafe gennem (0,5) til du kommer til x =3.
Følg igen monotonien derfra til du kommer til x =7.
Igen følges motonien til tegning af graf gennem (10,-1).

NB! I grafen #2, er der ikke min i x = 3 og max i x = 7. Der er kun lokale ekstrema.


Skriv et svar til: Hvordan tegner jeg det på et stykke papir

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.