Matematik

2 gradsligninger korrekt?

18. november 2018 af Elninoo - Niveau: C-niveau

Kan disse opgaver være korrekte
Opg 1:= 2x2+4x+16=0. Der er løsningen enten 2 og -4

Opg 2: -x2-2x+3=0. Der er løsningen enten -3 og 1.

Opg 3: 2x2-4x+6=0. Ingen løsning pga diskriminaten er under 0.

Tænker jeg har gjort det rigtigt, har brugt formlerne osv. Er lidt ny til udregning af disse 2gradsligninger 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2018 af peter lind

I opg 1 og 2 kan du gøre prøve altså simpelthen sætte x lig de fundne resultater


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2018 af StoreNord

Du skal øve dig noget mere på diskriminant-metoden!Skærmbillede fra 2018-11-18 22-47-06.png


Skriv et svar til: 2 gradsligninger korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.