Kemi

Ligevægt pH beregninger og fortynding

19. november 2018 af Diana1996 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har lidt problemer med følgende opgaver om pH beregniner,ligevægt og fortynding håber virkelig nogle kunne hjælpe - på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2018 af mathon

                                \small \frac{\left [ N_2O_4 \right ]}{\left [ NO_2 \right ]^2}=217\; M^{-1}

                                \small \frac{\left [ N_2O_4 \right ]}{(0.0253\; M)^2}=217\; M^{-1}?

                                \small \frac{\left [ N_2O_4 \right ]}{(0.0253\; M)^2}=217\; M^{-1}

                                 \small \small \left [ N_2O_4 \right ]=\left ( 217\; M^{-1} \right )\cdot \left ( 0.0253\; M \right )^2=0.139\; M


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2018 af mathon

Benzoesyre er en svag syre pKs = 4.21


Skriv et svar til: Ligevægt pH beregninger og fortynding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.