Matematik

Brug for hjælp

30. november 2018 af magnussejr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Har altid haft svært ved Funktioner og differentialregning, og har en opgave for, hvor jeg skal svare på opgaverne (vedhæftet): Håber nogen kan fremvise udregninger og svar m.m. også forklare ud fra det, så jeg kan forstå det til en anden gang, i stedet for at man henvender til en video :).

Håber en sart sjæl kan få mig på rette vej.

Vh

Vedhæftet fil: Opgavesæt2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2018 af mathon


Svar #2
30. november 2018 af magnussejr (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2018 af mathon

Det lykkedes ikke at overføre opgaverne.

a)
              \small f(x)=-0.15x^2+17.10x+720.65

    Find toppunktets koordinater.


             


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2018 af mathon

b)
       Løs \small f(x)=200


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2018 af mathon

c)

        \small f{\, }'(x)=-0.30x+17.10


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. november 2018 af mathon

d)
        Beregn 
                       \small \small f{\, }'(108)\qquad \textup{er v\ae ksten i indbyggertallet i \aa r 2008.}

                       


Svar #7
30. november 2018 af magnussejr (Slettet)

Okay. Hvad er udregningen for det?


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. november 2018 af TakeMeToAGayBar (Slettet)

f := proc (x) options operator, arrow, function_assign; (-1)*.15*x^2+17.1*x+720.65 end proc;
maximize(f(x)) = 1208.

f(x) = 1208->x=57
                             


Skriv et svar til: Brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.