Matematik

Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig med denne opgave

30. november 2018 af mariaflund (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ved et bestemt spil forekommer udfaldene sort, hvid, rød. Sandsynligheden fremgår af nedestående tabel.

Opgave vedlagt som fil 

Vedhæftet fil: IMG_20181130_124153 (1).jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2018 af mathon

b)
         \small p\left (\textup{...b\aa de sort f\o rste og anden gang} \right )=0.3\cdot 0.3=0.09

                    


Svar #3
30. november 2018 af mariaflund (Slettet)

1000 tak :)

Du er en engel 


Svar #4
30. november 2018 af mariaflund (Slettet)

Men hvordan er du kommet frem til 0,3 

Bare så jeg er helt med :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2018 af Imhotep (Slettet)

#4

Men hvordan er du kommet frem til 0,3 

Bare så jeg er helt med :)

Sandsynligheden for udfaldet sort 0.3 eksponeres med antal gange spillet spilles 2.

Udtrykket kommer til at se således ud:  0.3^2=0.09


Svar #6
30. november 2018 af mariaflund (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. oktober 2021 af pringels123

Jeg har samme opgave. Men hvordan finder man sansynligheden for rød opgave a. 

skal man bare pluse sort og hvid eller ?


Brugbart svar (1)

Svar #8
20. oktober 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll}\mathbf{\#7}\\& \textup{sandsynligheden for r\o d}\\&& p(\textup{r\o d})=1-0.3-0.1 \end{array}


Skriv et svar til: Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig med denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.