Matematik

Renter! Hjæælp

09. december 2018 af hq02 - Niveau: B-niveau

på en opsparingsannuitet foretages 36 indbetalinger med en måneds mellemrum, og den månedlige rentefod er 0,1%. hvor stor er ydelsen, hvis slutsaldoen på kontoen skal være 50.000 kr.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Du skal bruge annuitetsopsparingsformlen:

A = b * ((1+r)n - 1) / r

Det er b vi skal finde.

b = A * r / ((1+r)n - 1)

b = 50000 * 0,001 / (1,00136 - 1) = 1364,73 kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2018 af AMelev

Se din formelsamling s. 5 (5)


Skriv et svar til: Renter! Hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.