Matematik

Opgave om kontinuert stokastisk variabel [Finde Sandsynlighed]

11. december 2018 af AnnaJenseniiii (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Studieportalen

Jeg har bøvlet med denne opgave i et stykke tid, men kan desværre ikke komme på en idé, til at løse den!

Håber der er en, der kan hjælpe!

Hilsen Anna


Svar #1
11. december 2018 af AnnaJenseniiii (Slettet)

Det drejer sig om (4)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2018 af SådanDa

Du kan måske lave en omskriving i stil med: 

\mathbb{P}(X+Y\leq\frac{1}{2})=\mathbb{E}[\mathbb{P}(X+Y\leq\frac{1}{2}|Y=y)]

=\mathbb{E}[\mathbb{P}(X+y\leq\frac{1}{2})]=\mathbb{E}[\mathbb{P}(X\leq\frac{1}{2}-y)]=\int_0^\frac{1}{2}\int_0^{\frac{1}{2}-y}f_X(x)\textup{d}x\ f_Y(y)\textup{d}y


Skriv et svar til: Opgave om kontinuert stokastisk variabel [Finde Sandsynlighed]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.