Kemi

• Beregn voluminet (i liter) af den dannede mængde dihydrogen

12. december 2018 af Mriibsen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har lavet et eksperimentelt forsøg hvor jeg nu skal beregne volumen af den dannede mængde dihydrogen. 

Opgaven lyder: 

Beregn voluminet (i liter) af den dannede mængde dihydrogen ved 25 grader celcius og 1 atm


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2018 af mathon

                \small V=\frac{n\cdot \left ( 0.082057\; \tfrac{atm\cdot L}{mol\cdot K} \right )\cdot ((273.15+25)\; K)}{1\; atm}


Skriv et svar til: • Beregn voluminet (i liter) af den dannede mængde dihydrogen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.