Matematik

matematik

20. december 2018 af barehjælpRip (Slettet) - Niveau: C-niveau

18-3a^2

Opløs i faktorer (dvs.: Sæt mest muligt uden for en parentes).

hvem kan lave den eller hjælpe


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. december 2018 af ringstedLC

Du har fået hjælp i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1871023 til en lignende opgave. Er der noget du ikke forstår, så spørg der. Skal du bare have lavet dine lektier, så se at komme i gang.


Svar #2
20. december 2018 af barehjælpRip (Slettet)

det er fordi det var noget forkert jeg havde skrevet ind


Svar #3
20. december 2018 af barehjælpRip (Slettet)

men havde først lagt mærk til at du har skrevet noget ind nu så tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2019 af mathon

                      \small 18-3a^2=3\cdot 6-3\cdot a^2=3\left ( 6-a^2 \right )


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.