Matematik

Løs ligningen f(x)=13 ved beregning

21. januar 2019 af univeres (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordab løser man sådan en opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2019 af ringstedLC

Hvad  er forskriften for f?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2019 af Eksperimentalfysikeren

Det kommer da an på funktionen f.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2019 af OliverHviid

Man indsætter f(x)=13 og løser mht. x, men som både #1 og #2 siger, så er der uendeligt mange måder sådan en funktion kan se ud på, hvorfor man ikke kan svare præcist på dit spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2022 af puffa

uiui


Skriv et svar til: Løs ligningen f(x)=13 ved beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.