Matematik

HVORDAN LAVES ÅRLIG RENTE OM TIL HALVÅRLIG RENTE!!?? HASTER!! AKUT !!

25. januar 2019 af liawo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Det jeg har problemer med ses på billedet. Jeg spørger om hvordan jeg laver en rentefod på 3,0 % pr år, om til en rentefod pr halve år. please hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2019 af peter lind

Et halvårlig rente med en rentefod på r på et lån L giver at man på et år skal betale L(1+r)2 i rente. Du kan bare regne tilbage fra det


Svar #3
25. januar 2019 af liawo (Slettet)

kan du hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2019 af mathon

             \left (1+r_{halv} \right )^2=1+r

             \left (1+r_{halv} \right )^2=1.03

             1+r_{halv} =\sqrt{1.03}

            


Svar #5
25. januar 2019 af liawo (Slettet)

tak for hjælpen allesammen


Skriv et svar til: HVORDAN LAVES ÅRLIG RENTE OM TIL HALVÅRLIG RENTE!!?? HASTER!! AKUT !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.