Matematik

Bevisførelse: Trigonometriske Funktioner

25. januar 2019 af Ris6506 - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.

Ville høre om der er nogle der kan hjælpe mig med nedenstående:

- Udledningen af den afledede til f(x)=sin(x), herunder bevis for den logaritmiske formel sin(u)-sin(v) og I'Hôpitals regel for grænseværdi

- Udledningen af f(x)=cos(x), herunder bevis for den logaritmiske formel cos(u)-cos(v) og afledede sammensat funktion (kædereglen), samt relationen sin(v)=cos(π/2-v)

- Udledningen af den afledede til f(x)=tan(x), herunder den afledede af division af funktioner og grundrelationen (idiotformlen)


Skriv et svar til: Bevisførelse: Trigonometriske Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.