Matematik

gang ind i ()

29. januar 2019 af Willy321 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

kan i hjælpe mig hvordan man laver denne opgave?

7 X (-3) +4

pls hjælp har prøvet alt :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2019 af mathon

                \small 7\cdot \left ( -3 \right )+4=-21+4=-17


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar 2019 af mathon

hvis \small X ikke er et multiplikationstegn:

                \small 7x \left ( -3 \right )+4=-21x+4 


Skriv et svar til: gang ind i ()

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.