Kemi

Beregne volumen ud fra nogle informationer

02. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke se, hvordan jeg skal løse denne opgave. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2019 af mathon

\small 1\textup{ mg adrenalin pr. mL =}\frac{\frac{1\; g}{183.2\; \tfrac{g}{mol}}}{10^{-3}\; L}=5.46\; M

               \small \small V_{injektion}\cdot\left ( 5.46\; M \right )=54.6\cdot 10^{-6}\; mol

               \small V_{injektion}=\frac{54.6\cdot 10^{-6}\; mol}{ 5.46\; \tfrac{mol}{L}}=1\cdot 10^{-5}\; L=10\cdot 10^{-6}\; L=10\; \mu L


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2019 af janhaa

mA=(183,2 g/mol)*(54,6 mikro-mol) = 10 mg

og   d=m/V

V = m/d = 10/1 ml = 10 ml


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2019 af janhaa

#3

mA=(183,2 g/mol)*(54,6 mikro-mol) = 10 mg

og   d=m/V

V = m/d = 10/1 ml = 10 ml

V=10\,ml/1000 = 10 \, \mu l


Skriv et svar til: Beregne volumen ud fra nogle informationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.