Kemi

Syre & base - titrering

03. februar 2019 af azoz - Niveau: C-niveau

Hej jeg står med noget titrering her. Min lærer har skrevet to formler, hvilket er c=n*V og c*v=c*v, hvilken formel skal jeg bruge til hvad?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2019 af janhaa

c = n/V

og 

n = cV


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2019 af mathon

\small \textup{Til beregning af antal mol titrator:}

                                \small n_{titrator}=V_{titrator}\cdot c_{titrator}

\small \textup{hvor reaktionsforholdet er 1:1}
\small \textup{beregnes titrandkoncentrationen af:}

                                \small V_{titrand}\cdot c_{titrand}=V_{titrator}\cdot c_{titrator}

                                \small c_{titrand}=\left (\frac{V_{titrator}}{V_{titrand}} \right )\cdot c_{titrator}

                                 


Skriv et svar til: Syre & base - titrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.