Fysik

afstanden mellem jorden og solen

04. februar 2019 af mi28 - Niveau: B-niveau

hjælp..

Vedhæftet fil: mmm.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2019 af janhaa

a)

d=384"/\cos(87^o)=7,337*10^6\,(km) << 150*10^6\,(km)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

b)

cos(α) = L/d

cos(α) = 384000km / 150*106 km  <=>

α = 90o

c)

Problemet er at en lille usikkerhed på målingen af vinklen giver en kæmpe fejl på resultatet.


Skriv et svar til: afstanden mellem jorden og solen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.