Matematik

Løs ligningen f(x)=g(x) ved hjælp af grafen

06. februar 2019 af Studieportalensnoob (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er i tvivl om, hvordan jeg skal løse denne. se billedet

Vedhæftet fil: grafedegraf.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2019 af SuneChr

Angiv x-værdien de tre steder rød og blå graf skærer hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2019 af mathon

Du aflæser
                       \small x=\left\{\begin{matrix} -3\\ 3 \\ 9 \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Løs ligningen f(x)=g(x) ved hjælp af grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.