Kemi

beregne osmolaritet

11. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er osmolariteten af en 0,045 M opløsning af KCl?
 

Hvordan beregner jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2019 af mathon

          \small c_{os}=z\cdot c=2\cdot \left ( 0.045\; M \right )=0.090\; M\qquad\textup{z er antal ioner pr formelenhed}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2019 af mathon

...underforstået at saltet er let opløseligt.


Skriv et svar til: beregne osmolaritet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.