Matematik

løsning af ligning

19. februar 2019 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan løser jeg disse ligninger på ti-nspire ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2019 af janhaa

a = 2

b= -4

c = 7


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. februar 2019 af AMelev

Du kan ikke løse de enkelte ligninger, da der er 3 ubekendte i hver.

Hvis du skal løse ligningssystemet med de 3 ligninger med 3 ubekendte, kan du bruge solve:
solve("Ligning 1" and "Ligning 2" and "Ligning 3",a), så returnerer TI både a, b og c.


Svar #3
19. februar 2019 af Sarah3310 (Slettet)

kan du vise mig det Amelev 

så TI-nspire vil retunerer både a,b og c 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2019 af AMelev

Du skal gøre præcis, som der står skrevet i sidste linje i #2, men skal selvfølgelig indsætte de 3 ligninger på de tre "Ligning"ers pladser.

Hvis du ikke kan få det til at virke, så upload et billede af det, du har skrevet i TI.


Skriv et svar til: løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.