Fysik

Enheder

21. februar 2019 af khk00 - Niveau: Universitet/Videregående
Hej,

Jeg har et spørgsmål mht til enheder. I min opgave står der at man kan omregne g/ml til kg /m^3 ved at gange med 1000. Hvordan nan det være at det kan lade sig gøre?

Brugbart svar (2)

Svar #1
21. februar 2019 af peter lind

10g = 0,001kg

1ml = 10-6 m3

1g/ml = 0,001kg/10-6m3 = 1000 kg/m3


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. februar 2019 af mathon

eller noteret:
                          \small \frac{g}{cm^3}=\frac{kg}{dm^3}=\frac{kg}{L}=10^3\frac{kg}{m^3}


Skriv et svar til: Enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.