Kemi

Syre og base - korrekt?

03. marts 2019 af hejmedjer1239 (Slettet) - Niveau: B-niveau

https://imgur.com/a/TqSR4xx

Er dette korrekt?

Kan i mon også fortælle mig hvor pKs her er 6.4? Er der noget man vil få oplyst eller skal det regnes? Og hvordan i dette tilfælde?

https://imgur.com/a/PsVZuyi


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2019 af janhaa

oppgitt i bok


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2019 af mathon

                   pK_s(CH_3COOH)\textup{ findes ved opslag.}

                   K_s=10^{-4.76}=1.74\cdot 10^{-5}


Svar #3
03. marts 2019 af hejmedjer1239 (Slettet)

Okay, men er beregningerne rigtige?


Svar #4
03. marts 2019 af hejmedjer1239 (Slettet)

#2

                   pK_s(CH_3COOH)\textup{ findes ved opslag.}

                   K_s=10^{-4.76}=1.74\cdot 10^{-5}

.


Skriv et svar til: Syre og base - korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.