Matematik

MATEMATIK!!!!

05. marts 2019 af loram (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg tror at opgaven har noget med optimeringer og gøre, men jeg ved ikke hvordan det skal løses.

Håber at der er nogle der kan hjælpe.

på forhånden taak

Vedhæftet fil: matematik opt..png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2019 af ringstedLC

a) 

\begin{align*} Maks.\;bredde:f(x)=0&= 4-\frac{4.6^x+4.6^{-x}}{2} \\ Maks.\;h\o jde: f(0) &= \;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2019 af lorinos

Mange taak for hjælpen. Ved du hvordan man kan lave opgave c?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2019 af Soeffi


Skriv et svar til: MATEMATIK!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.