Fysik

Formler Hubbels lov HJÆLP

17. marts 2019 af quote (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har de her to spørgsmål jeg ikke fatter, jeg har kun formlerne, hvordan regner man dem ud?


(Opgave) Vi forestiller os, at vi har målet en rødforskydning til en fjern galakse på z=0.08
1) Bestem galaksens hastighed (brug formlen  )
(Her har jeg skrevet formlen, gange z) V = c * z (=0.08) (Hvad gør man så????)

2) Bestem afstanden til galaksen ifølge Hubbles lov.
v = H0 * r

Hvad gør man dog her?^^


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2019 af janhaa

V = 0,08c

V = Ho*r = 0,08c

r = 0,08c/Ho


Skriv et svar til: Formler Hubbels lov HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.