Matematik

MATEMATIK HASTER!!

20. marts 2019 af marinu (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogle der kan hjælpe med hvordan jeg skal lave denne opgave eller hvordan jeg skal starte??

På forhånden tak

Vedhæftet fil: afl. 14.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2019 af Pirgos (Slettet)

opgaven er besvaret den 28 maj 2018

Søg på: afstanden mellem to toppe Matematik Studieportalen.dk

Afstanden mellem to toppe er 72.2 mm

2 · Π = .087 · x

2· Π / .087 = x

72.2 mm = x


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2019 af ringstedLC

Spids-til-spids værdi i en sinusfunktion er 2 · amplitude.

Toppene ligger periodisk (lige langt) over en afstand på 1000 mm.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2019 af ringstedLC

#2: Spids-til-spidsværdi i en sinusfunktion er |2 · amplitude|

#1: Forkert.

\begin{align*} Afst. &= \frac{2\pi}{{\color{Red} 0.0817}}=76.91\;mm\Downarrow \\ 1000 &= 13\cdot Afst. \end{align*}

Samme opgave: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1834418#1834479


Svar #4
20. marts 2019 af marinu (Slettet)

jeg forstår ikke hvordan 0,817*x  er lig med 2π???


Svar #5
20. marts 2019 af marinu (Slettet)

er den lodrette afstand mellem top og bund lig med -9,75*2=-19,5??


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. marts 2019 af Soeffi

#4. Idet p står for perioden, så får man:

sin(0,0817\cdot x)=sin(0,0817\cdot (x+p))

Desuden gælder for sinusfunktionen:

sin(0,0817\cdot x)=sin(0,0817\cdot x+2\pi)

Dvs.:

sin(0,0817\cdot (x+p))=sin(0,0817\cdot x+2\pi)\Rightarrow

0,0817\cdot (x+p)=0,0817\cdot x+2\pi\Leftrightarrow p=2\pi/0,0817


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. marts 2019 af ringstedLC


Skriv et svar til: MATEMATIK HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.