Matematik

afstand mellem to toppe

27. maj 2018 af Nanna34 - Niveau: C-niveau

nogen der ha et bud?!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. maj 2018 af peter lind

perioden er givet ved 0,817*x =2π


Svar #3
27. maj 2018 af Nanna34

 

Svar #4
27. maj 2018 af Nanna34

#3
#2

perioden er givet ved 0,817*x =2π

kan du  forklare lidt mere måske?!:)


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. maj 2018 af peter lind

Sinus har en periode på 2π. løs ligningen med hensyn til x


Svar #6
27. maj 2018 af Nanna34

#5

Sinus har en periode på 2π. løs ligningen med hensyn til x

ja, altså dvs at den vandrette afstand svarer til x og den lodrette afstand svarer til y?! eller har jeg bare kogt i de hele?! 


Brugbart svar (1)

Svar #7
27. maj 2018 af StoreNord

afstand mellem to toppe.png


Brugbart svar (1)

Svar #8
27. maj 2018 af peter lind

Det har ikke noget med y vrdien at gøre. Sinus er en periodisk funktion og det er det der udnyttes. Lav evt. en graf for funktionen


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. maj 2018 af ringstedLC

a) Perioden er 2π = 0.087*x. Beregn x.

b) Højden er 2 gange amplituden uden fortegn.


Svar #10
27. maj 2018 af Nanna34

#9

a) Perioden er 2π = 0.087*x. Beregn x.

b) Højden er 2 gange amplituden uden fortegn.

 

hvad skal jeg brug x til når jeg ha beregnet det?


Brugbart svar (1)

Svar #11
27. maj 2018 af peter lind

det er svaret på a)


Svar #12
27. maj 2018 af Nanna34

#11

det er svaret på a)

mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #13
27. maj 2018 af ringstedLC

Et zoom af tegningen i #7

For at kontrollere x ganges med antallet af toppe på figuren. Det skal være 1000 mm.


Brugbart svar (0)

Svar #14
22. februar 2020 af ringstedLC

En bedre figur...


Skriv et svar til: afstand mellem to toppe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.