Matematik

raidus og diameter af cirkler

20. marts 2019 af Jannie93 - Niveau: 9. klasse

hvordan kan man finde radius og diameter af en cirkel


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2019 af mathon

Læg om cirklen et målebånd, så dens omkreds måles til L.
Du har så:
                      \small L=\pi \cdot d

                      \small d=\frac{L}{\pi }

                      \small r=\frac{1}{2}\cdot \left (\frac{L}{\pi } \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2019 af AMelev

#0 Det kommer an på, hvad man har at gå ud fra. 


Skriv et svar til: raidus og diameter af cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.