Matematik

Differentialregning ved f(x)=x^3*sin(x)

24. marts 2019 af tboneisreal (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er usikker på, hvordan man gør, når sin(x) er med i ligningen, så har brug for hjælp til denne opgave :)

f(x)=x3*sin(x)

Bestem f'(x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2019 af janhaa

f'(x)=3x^2*\sin(x)+x^3*\cos(x)


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. marts 2019 af ringstedLC

I formelsamlingen findes differentialkvotienterne. Og så skal du bruge produktreglen.


Svar #3
24. marts 2019 af tboneisreal (Slettet)

Begge svar hjalp mig til perfektion :)


Skriv et svar til: Differentialregning ved f(x)=x^3*sin(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.