Fysik

Afstand til lynet

30. marts 2019 af Planteelsker - Niveau: C-niveau

Hvilken formel skal jeg bruge, når jeg skal bestemme hvor langt væk man er fra lynet? 

Mvh 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2019 af janhaa

s = vt

d = ct


Svar #2
30. marts 2019 af Planteelsker

hvad står s, d og t for? Og jeg troede det hed delta s og delta t? Kan jeg bruge begge formler, eller skal jeg kun bruge den ene ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2019 af janhaa

s, d: distance

v: velocity

c: speed of light

t: time


Svar #4
30. marts 2019 af Planteelsker

Hvad er forskellen på de 2 formler ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2019 af ringstedLC

#4: Glem lige #2 og #3 og vedhæft opgaven. Jeg har en ide om opgavens ordlyd, men vi skal ikke lege gætteleg for at hjælpe dig.


Svar #6
30. marts 2019 af Planteelsker

Her er opgaven vedhæftet. Ved du hvad jeg skal gøre ?

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. marts 2019 af ringstedLC

-


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. marts 2019 af ringstedLC

-

Vedhæftet fil:1888765.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #9
30. marts 2019 af ringstedLC

a) Du skal slå lydens hastighed i luft op. Så har du:

\begin{align*} Afst. &= v\cdot t\;\left ( \frac{m\cdot s}{s}=m \right )=\;?\;m \end{align*}


Skriv et svar til: Afstand til lynet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.