Matematik

Vinkler

02. april 2019 af laurah89 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej hjælp mig pls

En drage i en 60 m lang snor står i en vinkel på 52° i forhold til jorden. Hvor højt er dragen oppe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Du kender vinklen og hypotenusen og skal finde den modstående katete, så det er sinus du skal bruge.

sin(52o) = h / 60m  <=>

h = 60m * sin(52o)  <=>

h = 47m


Skriv et svar til: Vinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.