Matematik

to funktioner f og g er givet ved...

11. april 2019 af anastasia123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med vedhæftede opgave? gerne med forklaringer... Ville være en kæmpe hjælp, tak på forhånd:)

Vedhæftet fil: opgave 3 (2).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2019 af peter lind

Du skal benytte at f'(x) > 0 for f(x) voksende, f'(x) < 0 for f(x) aftagende og f'(x) = 0 for lokale ekstremaer.

Gå simpelthen kurverne igennem og sammenligne dem


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2019 af StoreNord

4a)
   g(1) = 3.         Så f(g) = 3^2 = 9
   f(1) = 1            så g(f(1)) = g(1) = 3


Skriv et svar til: to funktioner f og g er givet ved...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.